Personalizează-ți cana cu orice poză vrei tu. Este foarte simplu!
Mai departe, poți continua cumpărăturile sau poți finaliza comanda.
Înapoi la cumpărături Vezi coșulDescriere:
Unul dintre cele mai rafinate ceaiuri din regiunea Assam, India, deosebit de robust și cu gust fructat. Un CTC (zdrobire, sfâșiere și încrețire) tipic, cu frunzele bine mărunțite, un soi nobil de ceai. Este bogat în taninuri, astfel dă o infuzie proaspătă, închisă la culoare. Foarte puternic, gustos cu zahăr și lapte.
Mod de preparare:
Într-un ceainic preîncălzit se pun 2 lingurițe de ceai (aprox. 4 g) turnând apoi 400 ml apă fierbinte peste. În cazul ceaiurilor negre temperatura apei trebuie să fie de aprox. 90-95 grade Celsius. (temperatura optimă se obține dacă lăsați apă la răcit 1-2 minute și apoi introduceți în ceainic).
Timp de infuzare recomandat: 3 minute.
Dacă ceaiul se lasă mai mult timp la infuzat decât cel recomandat, devine foarte amar, de nebăut.
Păstrare:
A se păstra la întuneric, într-un loc uscat și rece, închis ermetic.