SUNA-NE: 0744.61.56.65
Cani facute de tine

Personalizeaza-ti cana cu orice poza vrei tu. Este foarte simplu!

Creeaza-ti propriile cani!

Produsul a fost adaugat

Mai departe, poti continua cumparaturile sau poti finaliza comanda.

Inapoi la cumparaturi Vezi cosul

Confidentialitatea datelor si Cookie-uri

Confidentialitatea datelor

SC Arhexim SRL (MagazinulDeCani.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Arhexim SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, date de contact (adresa, e-mail, telefon), cookie-uri, IP-uri, informatii despre furnizorii de servicii internet, browserul folosit pentru navigare, data si ora vizitei, subpaginile vizitate.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: operarea si livrarea in cele mai bune conditii a comenzilor efectuate de catre clienti (numele, adresa de livrare si numarul de telefon vor fi transmise firmei de curierat care va efectua livrarea), efectuarea de comunicari comerciale referitoare la magazinul nostru.

Conform legii nr. 677/2001 ai dreptul de acces la datele personale transmise, de interventie asupra datelor personale transmise, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. De asemenea, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi ne poti trimite o cerere scrisa, semnata si datata, prin posta sau email.

Refuzul furnizarii datelor personale duce la imposibilitatea onorarii comenzilor.

In cazul platilor cu cardul, nu primim si nu stocam datele necesare efectuarii platilor online. Acestea sunt transmise de catre tine direct procesatorului de plati online cu care lucram.

MagazinulDeCani.ro nu solicita clientilor prin nici un mijloc de comunicare (telefon/ e-mail) informatii confidentiale cum ar fi date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care clientul le comunica unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale.

Cookie-uri

MagazinulDeCani.ro folosesti cookie-uri pentru a stoca informatii.

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. El nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului.

Cookie-ul este folosit pentru a prezenta continutul relevant pentru utilizator, pe baza preferintelor tale anterioare.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Aceste date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Ai posibilitatea de a sterge cookie-urile prin intermediul browserului tau sau printr-un program de sercuritate, insa experienta si interactiunea ta cu pagina web pot fi afectate.