SUNĂ-NE: 0744.61.56.65
Cănile tale

Personalizează-ți cana cu orice poză vrei tu. Este foarte simplu!

Creează-ți propriile căni!

Produsul a fost adăugat

Mai departe, poți continua cumpărăturile sau poți finaliza comanda.

Înapoi la cumpărături Vezi coșul

Ai auzit de "hygge"?

Anul trecut am aflat că danezii au un concept pentru ideea de tihnă, confort, liniște, bunăstare. Este "hygge" (pronunțat "huga") și e greu de găsit un singur cuvânt care să îl definească în limba romana.

Imaginati-va un foc de lemne intr-o soba, niste sosete moi, un pulover tricotat calduros, o cana de vin fiert. Sau o ceasca de cafea tare bauta cu un prieten iarna intr-o cafenea vesela, in timp ce privesti fulgii de zapada de afara asternandu-se pe strazi. Sau masa de Craciun la parinti sau bunici, cand nu iti mai pasa de diete sau alte restrictii. Sau ceaiul cald baut in timp ce vezi un film bun si o pisica ti se cuibareste in brate. Cred ca ati prins ideea. Cam asta este "hygge".

E adevarat, danezii au ierni lungi si friguroase si trebuie sa treaca cumva peste ele, ar spune unii. Insa "hygge" e o intreaga atitudine fata de viata, care ii urmareste tot anul - nu degeaba Danemarca e una din tarile cu cei mai fericiti oameni de pe glob. Este ideea de prietenie, de relaxare, de confort, de a lasa deoparte grijile, de a lua o pauza de la ritmul stresant si rapid al vietii de zi cu zi. Este ideea de a te bucura impreuna cu cei dragi si de a savura viata intr-un pas lent.

Sa avem cu totii un 2016 in care sa regasim "hygge" in fiecare lucru pe care il facem!

Ți-a plăcut articolul? Share:

Produse recomandate: