SUNĂ-NE: 0744.61.56.65
Cănile tale

Personalizează-ți cana cu orice poză vrei tu. Este foarte simplu!

Creează-ți propriile căni!

Produsul a fost adăugat

Mai departe, poți continua cumpărăturile sau poți finaliza comanda.

Înapoi la cumpărături Vezi coșul

Returnarea produselor

Ne dorim ca tu sa fii multumit de produsele pe care le-ai comandat. De aceea, este important sa stii ca legea din Romania iti da dreptul sa inapoiezi produsele in termen de 14 zile de la primirea acestora, fara nici un fel de justificare a deciziei tale, iar noi iti vom restitui contravaloarea comenzii.

Pentru a returna produsele, trebuie mai intai sa ne anunti decizia ta in scris, fie prin e-mail la adresa contact@magazinuldecani.ro, fie folosind formularul de mai jos. Iti vom transmite pe e-mail confirmarea de primire a cererii tale de returnare.

Poti alege sa returnezi produsele fie direct la sediul nostru, fie prin expedierea acestora prin curier la adresa SC Arhexim SRL, Str. Leonida nr. 28, Sector 2, Bucuresti. Returnarea produselor trebuie sa fie facuta in decurs de maxim 14 zile de la data la care ne-ai comunicat decizia ta de renuntare. Costurile de returnare vor fi suportate de catre cumparator (ne rezervam dreptul de a nu ridica coletele transmise cu plata ramburs).

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (produsele nu trebuie sa aiba ciobiri, zgarieturi, deteriorari etc). Conform legii, clientul este responsabil pentru “diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.”. Produsele care sunt un set trebuie returnate ca si set.

Daca alegi sa returnezi produsul, ti se va rambursa orice suma pe care am primit-o de la tine, inclusiv costurile de livrare, cu exceptia costurilor de returnare. Rambursarea se va face in maxim 14 zile de la data la care ne-ai informat cu privire la decizia ta de a renunta la comanda. Rambursarea se va face folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care ti-ai exprimat acordul pentru o alta modalitate de rambursare (si fara ca tu sa platesti comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari). Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele, in starea in care au fost trimise.

Important! Produsele personalizate nu se pot returna.

Formular de retragere

Completați formularul de mai jos și apăsați pe butonul trimite. Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Email
Telefon
Produsele returnate
Data comenzii