SUNĂ-NE: 0744.61.56.65
Cănile tale

Personalizează-ți cana cu orice poză vrei tu. Este foarte simplu!

Creează-ți propriile căni!

Produsul a fost adăugat

Mai departe, poți continua cumpărăturile sau poți finaliza comanda.

Înapoi la cumpărături Vezi coșul
Ceai Indian Traditional Chai Demmers Teehaus
Ceai Indian Traditional Chai Demmers Teehaus

Ceai Indian Traditional Chai Demmers Teehaus

29lei
Din păcate acest produs este momentan indisponibil. Ne puteți contacta la 0744.61.56.65 sau pe pentru informatii despre disponibilitatea viitoare.
Produs indisponibil
Cantitate: 100g
Producator: Demmers Teehaus
Ambalare: Vrac
Tip ceai 1: Negru
#cadouri
#zambete
#emotii
#bucurie
#canameapreferata

Descriere:

Un ceai negru, fîn, complet. Are caracteristicile tipice ale ceaiurilor din regiunile muntoase.
 
Ceylon din grădina de ceai din zona muntoasă a Sri Lankai, cu una dintre cele mai cunoscute gradații Orange ”Pekoe.” Se obține o infuzie completă și fină, cu caracterul tipic al unui High Grown.
 
OP (Orange Pekoe) înseamnă o etichetă de calitate pentru ceai negru cu frunze întregi, de dimensiuni medii. Termenul de "Orange" cel mai probabil provine de la Casa Regală Olandeză de Orange-Nassau-"Oranje" inseamnand "Regal" în limbă olandeză. "Pekoe" probabil este derivat din cuvântul chinezesc "Pak-ho", un termen care descrie mugurii de primăvară ai arbustului de ceai, care sunt acoperite cu o substanță fină, datorită căreia frunzele capătă un aspect pufos.

Mod de preparare:

Într-un ceainic preîncălzit se pun 2 lingurițe de ceai (aprox. 4 g) turnând apoi 400 ml apă fierbinte peste. În cazul ceaiurilor negre temperatura apei trebuie să fie de aprox. 90-95 grade Celsius. (temperatura optimă se obține dacă lăsați apa la răcit 1-2 minute și apoi introduceți în ceainic).
 
Timp de infuzare recomandat: 3 minute.
Dacă ceaiul se lasă mai mult timp la infuzat decât cel recomandat, devine foarte amar, de nebăut.

Păstrare:
A se păstra la întuneric, într-un loc uscat și rece, închis ermetic.

Alte produse care te-ar putea interesa