Personalizează-ți cana cu orice poză vrei tu. Este foarte simplu!
Mai departe, poți continua cumpărăturile sau poți finaliza comanda.
Înapoi la cumpărături Vezi coșulDescriere:
Pentru a onora numeroșii vânzători de ceai din Kashmir, India, am preparat acest amestec de ceaiuri verzi și negre cu scorțișoară, cuișoare și cardamon, precum și coajă de portocale și arome picante. Rezultă un gust subtil de Masala Chai cu note citrice.
Mod de preparare:
Într-un ceainic preîncălzit se pun 2 lingurițe de ceai (aprox. 4 g), turnând 400 ml apă fierbinte peste. În cazul ceaiurilor verzi temperatura apei trebuie să fie de aprox. 80-90 grade Celsius (temperatura optimă se obține dacă lăsați apă la răcit 3-4 minute și apoi introduceți în ceainic).
Timp de infuzare recomandat: 2-3 minute.
Dacă ceaiul se lasă mai mult timp la infuzat decât cel recomandat, devine foarte amar, de nebăut.
Păstrare:
A se păstra la întuneric, într-un loc uscat și rece, închis ermetic.