Personalizează-ți cana cu orice poză vrei tu. Este foarte simplu!
Mai departe, poți continua cumpărăturile sau poți finaliza comanda.
Înapoi la cumpărături Vezi coșulDescriere:
Un amestec bogat de ceaiuri negre din Ceylon și Assam, conceput după rețeta englezească tradițională. Face parte dintre amestecurile noastre de succes. Serviți la micul dejun cu un strop de lapte rece.
Mod de preparare:
Într-un ceainic preîncălzit se pun 2 lingurițe de ceai (aprox. 4 g) turnând apoi 400 ml apă fierbinte peste. În cazul ceaiurilor negre temperatura apei trebuie să fie de aprox. 90-95 grade Celsius. (temperatura optimă se obține dacă lăsați apa la răcit 1-2 minute și apoi introduceți în ceainic).
Timp de infuzare recomandat: 3 minute.
Dacă ceaiul se lasă mai mult timp la infuzat decât cel recomandat, devine foarte amar, de nebăut.
Păstrare:
A se păstra la întuneric, într-un loc uscat și rece, închis ermetic.